Ay Çocuk Eğitim Merkezi 2020 Haziran Müracat Sonuçları

Üniversitemiz Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları 06  – 10 Temmuz 2020 tarihleri arasında merkezimizce kabul edilecektir. Kayıtları yapılan öğrenciler 15 Eylül 2020 tarihinde Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne başlayacaktır.

Kayıt tarihinde kayıt yaptırmayanlar ve kayıt hakkından vazgeçen başvuru sahipleri EK 1’de sunulan feragat dilekçe örneğini doldurup 06 – 10 Temmuz 2020 tarihleri arasında merkezimize teslim etmeleri gerekmektedir. Asil başvuru hakkından feragat edenlerin yerine yedek listeden öğrenci alınacaktır.

Ay Çocuk Eğitim Merkezi ücretlerinde peşin uygulama yapılmaktadır.  Kaydını yaptıran velilerimizden 15 Eylül 2020 – 14 Ekim 2020  tarihindeki maaşlarından 600 TL ücret kesintisi  yapılacaktır. Kendi isteğiyle Ay Çocuk Eğitim Merkezi’nden kaydını alanlar için ücret iadesi yapılmamaktadır.

Not: Koronavirüs ( Covid- 19) tedbirleri kapsamında 29/05/2020 tarihinde “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı” tarafından yayınlanmış olan talimatlar içerisinde ve 10/06/2020 tarihinde “Sağlık Bakanlığı” tarafından yayınlanmış olan Covid 19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer alan “Kreşlerde ve Gündüz Bakımevlerinde ve Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Alınması Gereken Önlemler” kapsamında grup ya da sınıflardaki çocuk sayısının 10’un üzerinde olmaması yer almaktadır.

Bu nedenle yeni açılacak 2016 doğumlu grubumuz sınıf kontenjan sayısı 10 öğrenciye düşürülmüştür. Pandemi sürecinde iyileşme ve yeni bir düzenlene olması ve sınıf kontenjan sayılarının arttırılması durumunda yedek listede yer alan öğrencilerin velileri sırasıyla aranarak Çocuk Eğitim Merkezimize kayıt için davet edilecektir.

Kayıt İçin İstenen Belgeler

• Sağlık Raporu (Raporun ERÜ Çocuk Hastanesinden alınması gerekmektedir.)
• 6 Adet vesikalık Fotoğraf
• Aşı Kartı fotokopisi
• Velinin Mutemet Onaylı Maaş Bordrosu
• Hesap bildirim cetveli

Not: Kayıt için istenilen belgelerin kayıt tarihleri arasında eksiksiz olarak merkezimize teslim edilmesi gerekmektedir.

Erciyes Üniversitesi Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin İhtiyaç Listesi
• 2 adet yedek kıyafet takımı
• 2 adet iç çamaşır takımı
• 2 adet çorap
• 1 adet sınıfta giymesi için altı kaymayan cırt cırtlı ev patiği

İstenilen kırtasiye malzemelerinin listesi daha sonra sınıf öğretmeni tarafından verilecektir.

Not: İstenilen malzemelerin çocuğunuzun adı- soyadı yazan etiketli şekilde çanta içinde getirilmesi rica olunur.

İletişim Bilgileri:
Telefon: 0352 207 66 66/ Dahili: 10762/10726/10728