Ay Çocuk Eğitim Merkezi Müracaat Sonuçları

Üniversitemiz Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları 08 Temmuz – 12 Temmuz 2019 tarihlerinde müdürlüğümüzce kabul edilecektir. Kayıt için istenilen belgelerin anılan tarihte getirilmesi gerekmektedir. Kayıtları yapılan öğrenciler 16 Eylül 2019 tarihinde Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne başlayabilecektir.

Kayıt tarihinde kayıt yaptırmayanlar ve kayıt hakkından vazgeçen başvuru sahipleri EK 1’de sunulan dilekçe örneğini doldurup 08 Temmuz – 12 Temmuz 2019 tarihleri arasında müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Asil başvuru hakkından feragat edenlerin yerine yedek listeden öğrenci alınacaktır.

Ay Çocuk Eğitim Merkezi ücretlerinde peşin uygulama yapılmaktadır.  Kaydını yaptıran velilerimizden 15 Eylül 2019 – 14 Ekim 2019 tarihindeki maaşlarından 600 TL ücret kesintisi  yapılacaktır. Kendi isteğiyle Ay Çocuk Eğitim Merkezi’nden kaydını alanlar için ücret iadesi yapılmamaktadır.

Not: 2016 Doğum tarihli başvurular için Yıldız Çocuk Eğitim Merkezine 1 sınıf açılmıştır. Değerlendirme kriterlerine göre belirlenen asil liste için Yıldız Çocuk Eğitim Merkezi Müracaat sonuçları sayfasından takip edebilirsiniz.

Kayıt İçin İstenen Belgeler

• Sağlık Raporu (Raporun ERÜ Çocuk Hastanesinden alınması gerekmektedir.)

• 6 Adet Vesikalık Fotoğraf

• Aşı Kartı Fotokopisi

• Velinin Maaş Bordrosu (Mutemet onaylı) ve Iban numarası

Not: 08-12 TEMMUZ 2019 tarihinde randevuya gelirken kayıt için istenilen belgelerin eksiksiz olarak getirilmesi gerekmektedir.

Erciyes Üniversitesi Ay Çocuk Eğitim Merkezi’ne Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin İhtiyaç Listesi

• 2 adet yedek kıyafet takımı

• 2 adet iç çamaşır takımı

• 2 adet çorap

• 1 adet sınıfta giymesi için altı kaymayan cırt cırtlı ev patiği

• 1adet pijama takımı

• 60x120 cm ölçülerinde 1 adet yatak hazır veya elde hazırlanmış

• 1 adet 60x120 cm ölçülerinde nevresim takımı, yorgan ve yastık

• 1 adet 60x120 cm ölçülerinde alez

İstenilen kırtasiye malzemelerinin listesi daha sonra sınıf öğretmeni tarafından verilecektir.

NOT: İstenilen malzemelerin çocuğunuzun adı- soyadı yazan etiketli şekilde çanta içinde getirilmesi rica olunur.

İletişim Bilgileri:

Telefon: 0352 207 66 66/ Dahili: 10762/10726/10728