REKTÖRLÜK HABERLERİ
Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Üniversitemiz Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğü tarafından Hocalı soykırımında yaşamını yitirenler anısına düzenlenen konferansa katılmak üzere üniversitemize gelen Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova ile Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış bir süre görüştü.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, ziyaretin sonunda Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova’ya üniversitenin çini işlemeli tabağını, Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova da Rektörümüz Çalış’a Azerbaycan çayı hediye etti.

25 Şubat 2020 Salı
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ