Rektörlük 'ten Haberler
Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşavirinden Rektörümüze Ziyaret

Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette; Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova , geçtiğimiz hafta sonu üniversitemizde gerçekleştirilen “Modern Dünyada Uluslararası İstişare” konulu konferansa ev sahipliğinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a teşekkür etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın sürekli yanında olduklarını kaydetti.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova’ya üniversitenin çini işlemeli vazosunu takdim etti.

Doç. Dr. Necibe Nesibova ise Rektörümüz Prof. Dr. Çalış’a, Azerbaycan Bayrağı işlemeli fincan hediye etti.

22 Ekim 2018 Pazartesi
Rektörlük Duyuruları