×
×
HABERLER
Bahreynli Hasta, Şifayı ERÜ Hastanelerinde Buldu
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Bahreynli Hasta, Şifayı ERÜ Hastanelerinde Buldu

Bahreyn’de trafik kazası sonucu yaralanan 18 yaşındaki Bahreynli hasta Mohammed Hadi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde tedavi edildi. 

ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi ve Ortopedi-Travmatoloji AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Güney, Erciyes Üniversitesi Hastanelerinin sadece yurt içerisindeki hastalara değil, yurt dışından gelen hastalara da sağlık hizmeti verdiğini söyledi.

Başhekim Güney, “Erciyes Üniversitesi ile Bahreyn Krallığı King Hamad Üniversitesi arasında yapılan anlaşma çerçevesinde hastanelerimizde birçok branşta hastanın tedavisini yapmaktayız. Bahreyn’de trafik kazası geçiren Mohammed Hadi’nin ilk müdahalesi yapıldıktan sonra, Almanya’da çok sayıda cerrahi müdahale geçirdikten sonra, tedavisinin tamamlanamayacağı söylenerek Bahreyn’e gönderilmiş. Hastanın tedavisini yurt dışında kabul eden bir merkezin bulunamaması üzerine, hasta hastanemize de danışıldı.  Hastanemize kabul edilen Bahreynli hastanın topuğunda yumuşak doku kaybı vardı. Topuk kemiği açıktaydı. Mohammed Hadi’nin diğer bacağından doku alınarak topuğunu kapattık, sonrasında bacağına daha önceden konulmuş olan implantları çıkarttık. Eğri kaynayan yeri düzelttik, son olarak da sirküler fixatör yardımlı uzatma ameliyatı ile bacağındaki kısalığı giderdik. Hastamızın tedavisini başarılı bir şekilde tamamladık ve ülkesine geri göndereceğiz” dedi.

Bahreynli hasta Mohammed Hadi ise, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde almış olduğu sağlık hizmetini çok beğendiğini söyledi.

Hastanın babası Hadi Mohammed de, Erciyes Üniversitesi Hastanelerinde verilen sağlık hizmetinin üst düzeyde olduğunu, oğlunun tedavisiyle ilgilenen Başhekim Prof. Dr. Ahmet Güney’e, tüm hekimlere, sağlık çalışanlarına ve sağlık turizmi aracı firma yöneticisi Dr. Ahmet Elser’e teşekkür etti. 


18 Kasım 2019 Pazartesi
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER