REKTÖRLÜK HABERLERİ
Balıkesir Üniversitesi Rektörü Özdemir’den Rektörümüze Ziyaret

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Özdemir’den Rektörümüze Ziyaret

Erciyes Üniversitesi ile Balıkesir Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Düşmeye Çok Yönlü Bakış” sempozyumu için Kayseri’ye gelen Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a yeni görevinde başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ise, ziyaretinden dolayı Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir’e teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Çalış, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özdemir’e üniversitenin çini işlemeli vazosunu, konuk Rektör Prof. Dr. Özdemir ise Rektörümüze Balıkesir zeytinyağı hediye etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış, daha sonra misafirlerine Rektörlük Binası terasından üniversiteyi tanıttı.

28 Eylül 2018 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ