Başhemşire Aysel Uğur, Öğrencilere Deneyimlerini Anlattı

Başhemşire Aysel Uğur, Öğrencilere Deneyimlerini Anlattı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından güz dönemi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencilerine meslektaşla buluşma programı düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen programa konuşmacı olarak katılan ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhemşiresi Aysel Uğur, hemşirelik bölümü öğrencilerine meslek hayatındaki deneyimlerini anlatarak tavsiyelerde bulundu.

Sağlığın bir toplumun en büyük serveti olduğunu belirten Uğur, “Bu servetin korunmasında ve kazanılmasında biz hemşireler önemli bir yere sahibiz. Bu nedenle hemşirelerin topluma kaliteli sağlık hizmeti vermesinde, kendilerini yetkin ve yeterli kılacak bilinçsel davranışlar ve teknik beceriler kazanması zorunludur” dedi.

Video için tıklayınız
06 Aralık 2017 Çarşamba