Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda Mezuniyet Coşkusu

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda Mezuniyet Coşkusu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında 400 öğrenci mezun oldu.

Prof. Dr. Ahmet Bilge Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yahya Polat, Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yahya Polat, törende yaptığı konuşmada mezun öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan ise konuşmasında öğrencileri tebrik ederken, mezun öğrencilerin iyi bir okuldan mezun olduklarını belirtti.

Tören okul birincisinin mezuniyet kütüğüne ismini çakması ve mezun öğrencilere diplomalarının verilmesiyle son buldu.

13 Haziran 2017 Salı