AKADEMİK BAŞARILAR
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve ERKAM Bünyesinde Geliştirilen Projeye TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Yazılım Projeleri Yarışmasından Ödül

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından organize edilen Üniversite proje yarışmalarının 2017 Final Sergisi Selçuk Üniversitesi Alâaddin Keykubat Kampüsünde gerçekleştirildi. 20-22 Kasım 2017 tarihlerinde düzenlenen sergiye 2238 Girişimcilik ve Yenilikçilik Yarışması, 2241 Sanayiye Yönelik Lisans Bitirme Tezleri Yarışması ve 2242 Üniversite Öğrencileri Yazılım Projeleri Yarışmasına bu yıl 532 proje başvurusu arasından seçilen 154 proje katılmaya hak kazandı.

Üniversite Öğrencileri Yazılım Projeleri Yarışmasında  Akıllı ve Teknolojik Çözümler Kategorisinde, Klinik Mühendisliği Araştırma ve Uygulama Merkezi (ERKAM)’ın destekleriyle Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Celal ÖZTÜRK’ün danışmanlığında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri Dilara Görmez ve Sema Küle tarafından geliştirilen “Mobil Refakatçi”  başlıklı proje üçüncülük ödülüne layık görülmüştür.

Öğretim üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarının devamını dileriz.

Rektörlük

06 Aralık 2017 Çarşamba