Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanı Etensel, Üniversitemizde

Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanı Büyükelçi Vehbi Esgel Etensel, Edebiyat Fakültesi’nde Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanlığı’nın çalışmalarını anlattı.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özen Tok’un yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanı Büyükelçi Vehbi Esgel Etensel, Dışişleri Bakanlığı’nda istihdam koşulları, Tercüme Dairesinde ve Türkiye’nin yurtdışındaki temsilciklerinde staj olanakları ve Tercüme Dairesi Başkanlığı çalışmaları hakkında sunum yaptı.

Etkinlik, soru-cevabın ardından sona erdi.

Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanı Büyükelçi Vehbi Esgel Etensel, ayrıca etkinlik öncesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Borlu’yu da makamında ziyaret etti.

Video için tıklayınız
Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanı Etensel, Üniversitemizde Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanı Etensel, Üniversitemizde Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanı Etensel, Üniversitemizde Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanı Etensel, Üniversitemizde Dışişleri Bakanlığı Tercüme Dairesi Başkanı Etensel, Üniversitemizde
23 Aralık 2019 Pazartesi
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi