REKTÖRLÜK HABERLERİ
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Erciyes Üniversitesi’nde 4. Uluslararası Öğrenci Sempozyumuna katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sempozyumun açılış konuşmalarının ardından Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven’i makamında ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, ziyarette, üniversitelerin bir şehrin kültürel gelişiminde önemli rolü olduğunu kaydetti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Erciyes Üniversitesi’nin gelişiminin de memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven ise, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ziyaretinden dolayı Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a teşekkür etti.

İl Müftüsü Şahin Güven’in de Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a eşlik ettiği ziyaretin sonunda ise Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, Diyanet Başkanı Erbaş’a üniversitenin çini vazosunu hediye etti. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş ise Rektör Güven’e, Diyanet İşleri Başkanlığının kitap setini hediye etti.

27 Nisan 2018 Cuma
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ