REKTÖRLÜK HABERLERİ
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Rektörümüzü Ziyaret Etti
Bir dizi ziyaret ve açılış programında bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven’i ziyaret etti. Rektörlük binası önünde Rektörümüz tarafından karşılanan Diyanet İşleri Başkanı Görmez, makama geçti. Burada basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Erciyes Üniversitesi’ni ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Erciyes Üniversitesi’nin Kayseri’de köklü bir üniversite olduğunu söyleyen Görmez, “Dini Yüksek İhtisas Merkezi’nin yeni hizmet binasının açılışı için Kayseri’ye geldim. Bu çerçevede Erciyes Üniversitesi’ni de ziyaret ediyorum. Erciyes Üniversitesi’nin Kayseri’de köklü bir üniversite olduğunu biliyor ve üniversitenin çalışmalarını takip ediyorum” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet Güven ise Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyaretinden dolayı Görmez’e teşekkür etti.

Ziyarette ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Güven, Erciyes Üniversitesi kampüsü içerisine yaptırılması düşünülen camii inşaatının projesi hakkında Diyanet İşleri Başkanı Görmez’e bilgi verdi.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ile Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Alan’ın da bulunduğu ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Güven, Diyanet Başkanı Görmez’e çini vazo hediye etti. Diyanet İşleri Başkanı Görmez ise Rektörümüze, Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti.

Video için tıklayınız

25 Kasım 2016 Cuma