AKADEMİK BAŞARILAR
Diş Hekimliği Fakültesi'nin 16. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Kongresi'ndeki Başarısı

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ahmet Yağcı’nın yürütücülüğünü yaptığı tez çalışması, 16. Uluslararası Türk Ortodonti Derneği Kongresinde en iyi araştırma posteri ödülüne layık görüldü. Kongrede yürütücülüğünü Doç. Dr. Ahmet Yağcı’nın yaptığı Tübitak projesinin sunumu en iyi araştırma sunumu ikincilik ödülünü kazandı.

Aynı kongrede Selçuk Manisalı Ortognatik Cerrahi Alanı Ödül Adayı Sözlü Bildiri Sunumlarında; Banu Kuluç, Nisa Gül Amuk, Zeynep Hacıoğlu, Ahmet Emin Demirtaş'ın hazırladığı "Ortognatik Cerrahinin Sınıf III Hastalarda Havayolu Morfolojisi Üzerine Etkisi" adlı sunum ile 2.lik Ödülü'ne, Gökhan Çoban ve İbrahim Yavuz ise hazırladıkları "Ortognatik Cerrahi Tedavi'nin Burun Üzerine Etkilerinin 3 Boyutlu Fotografik Yöntemle İncelenmesi" adlı sunum ile 3.lük Ödülü'ne layık görülmüştür.

Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.
Rektörlük

19 Ekim 2018 Cuma