AKADEMİK BAŞARILAR
Doç. Dr. İsmail ÖÇSOY, TÜBA Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülüne Layık Görüldü

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı (GEBİP) Ödülleri doğa, mühendislik, sağlık bilimleri ile sosyal bilimler alanlarında çalışan üstün başarılı genç bilim insanlarının Türkiye kaynaklı yüksek nitelikli araştırmalarını ve yayınlarını ödüllendirmek ve teşvik amacıyla 2001’den beri verilmektedir.

Üstün başarılı bilim insanlarını ve bilimsel çalışmalarını teşvik etmek amacıyla düzenlenen TÜBA 2018 yılı Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanlarını Ödüllendirme Programı kapsamında hakemler ve Akademi Konseyi tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucunda 23 farklı üniversiteden toplam 37 üstün başarılı genç bilim insanı TÜBA-GEBİP ödülüne layık görülmüştür.

Bu kapsamda Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.İsmail ÖÇSOY da TÜBA 2018 yılı GEBİP Ödülüne layık görülerek önemli bir başarı göstermiştir.

2018 TÜBA Uluslararası Akademi, GEBİP ve TESEP Ödülleri, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 26 Aralık 2018 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen törenle sahiplerine tevdi edilmiştir.

Bu kapsamda Doç. Dr. İsmail ÖÇSOY’a ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı Binali Yıldırım tarafından verilmiştir.

Araştırmacımızı üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Rektörlük

31 Aralık 2018 Pazartesi