ERSEM VE ERÜ TÖMER Tarafından “18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü” Etkinliği Düzenledi

Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ERSEM) ile Erciyes Üniversitesi Kaşgarlı Mahmud Türkçe Öğretim Araştırma- Uygulama Merkezi (ERÜTÖMER)  tarafından “18 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü” etkinliği düzenlendi.

Kayseri Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe ERSEM ve ERÜ TÖMER öğrencilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kayseri'de yaşayan göçmenlerin uyum süreçlerinin hızlandırılması ve Göçmenler Günü'nün kutlanması amacıyla düzenlenen etkinlikte, Kırgızistan, Kazakistan, Afganistan, Endonezya, Suriye, Madagaskar, Çad, Fildişi Sahili, Senegal, Uganda, Ruanda, Somali gibi birçok ülkeden öğrenciler dans gösterileri, şiir ve şarkı  dinletileri gerçekleştirdiler.

Gösteri ve dinletilerin ardından etkinlik sona erdi.

19 Aralık 2019 Perşembe