ERÜ’de “İstiklal Savaşının Plan ve Programının Belirlenmesinde Milli ve Milletlerarası Ortaya Çıkan Gelişmeler ve Dengeler” Konulu Konferans Düzenlendi

Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Selma Yel, Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde “İstiklal Savaşının Plan ve Programının Belirlenmesinde Milli ve Milletlerarası Ortaya Çıkan Gelişmeler ve Dengeler” konulu konferans verdi.

Stratejik Etüt ve Tarih Araştırmaları Kulübü tarafından Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Muhittin Kapanşahin’in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Selma Yel, “İstiklal Savaşının Plan ve Programının Belirlenmesinde Milli ve Milletlerarası Ortaya Çıkan Gelişmeler ve Dengeler” konulu konferansında İstiklal Savaşı’nda yaşananları anlattı.

Video için tıklayınız

04 Aralık 2017 Pazartesi