ERÜ’de “Kayseri Tarihinde Kaybettiğimiz Değerler” Konulu Panel Düzenlendi

ERÜ’de “Kayseri Tarihinde Kaybettiğimiz Değerler” Konulu Panel Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) “Kayseri Tarihinde Kaybettiğimiz Değerler” konulu konferans düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilay Çorağan, Araştırmacı -Yazar Mehmet Çayırdağ ile çok sayıda akademik personel ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilay Çorağan, bölüm faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, etkinliğe katkı sunanlara teşekkür etti.

Prof. Dr. Çorağan’ın açılış konuşmasının ardından Araştırmacı-Yazar Mehmet Çayırdağ, “Kayseri Tarihinde Kaybettiğimiz Değerler” konulu konferansında Kayseri’nin eski yaşantısını, tarihi mekânlarını anlattı.

07 Aralık 2018 Cuma