ERÜ’de “Teknolojinin Sağlık ve Sağlık Yönetimi Üzerine Etkisi” Konulu Konferans Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından “Teknolojinin Sağlık ve Sağlık Yönetimi Üzerine Etkisi” konulu konferans düzenlendi.

Gevher Nesibe Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda düzenlenen konferansa, Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. İsmail Koçyiğit ve Doç. Dr. Abdullah Demirtaş ile çok sayıda akademisyen ve idari personel katıldı.

Konferansın konuşmacısı Florida Üniversitesi Warrington İşletme Fakültesi Bilgi Sistemleri ve Operasyon Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre Muzaffer Demirezen, teknolojinin sağlık yönetimi üzerinde etkileri hakkında bilgiler verdi.

Video için tıklayınız

19 Temmuz 2018 Perşembe