ERÜ’de “Yeni Yıl Şan” Konseri

ERÜ’de “Yeni Yıl Şan” Konseri

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından “Yeni Yıl Şan Konseri” düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde düzenlenen etkinliğe; 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, fakülte dekanları ile çok sayıda akademik personel ve öğrenci katıldı.

ERÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünden Yrd. Doç. Dr. Gül Fahriye Evren Soprano ile Öğr. Gör. Nargiz Eminova piyano konseri ile dileyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde ayrıca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Yrd. Doç. Dr. Gül Fahriye Evren ile 2 parçada düet gerçekleştirdi. Yıldız ve Evren’in birlikte seslendirdikleri ‘Hatırla Sevgili’ parçası ise salondakiler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konser, 2'nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke tarafından sanatçılara çiçek takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Video için tıklayınız
27 Aralık 2017 Çarşamba