ERÜ Basketbol Takımı, Üniversitelerarası Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği Müsabakalarında 2. Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından “Üniversiteler Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği” müsabakalarında Erciyes Üniversitesi Basketbol takımı ikinci oldu.

3-7 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenen 15 Temmuz Yerleşkesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 5 üniversitenin katıldığı müsabakalar sonucunda Giresun Üniversitesi birinci, Erciyes Üniversitesi ikinci, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi üçüncü, Karabük Üniversitesi dördüncü, Amasya Üniversitesi beşinci ve Artvin Üniversitesi ise altıncı oldu.

11 Nisan 2017 Salı