ERÜ Çocuk Hastanesi’nde “Dünya Diyabet Günü” Etkinliği

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakülteleri Mustafa Eraslan-Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi Çocuk Endokrin Bölümü tarafından “14 Kasım Dünya Diyabet Günü” etkinliği düzenlendi.

Sabancı Kültür Sitesinde gerçekleştirilen etkinliğe, akademisyenler, diyabet hastası çocuklar ve aileleri katıldı.

Etkinlikte yapılan konuşmalarda, ERÜ Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kendirci, diyabetli hastaların tedavisi hakkında bilgiler verdi.

ERÜ Tıp Fakültesi Çocuk Ergen ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Esra Demirci ise, ailelerin diyabetli çocuklarına yönelik tutum ve davranışlarını anlattı.

Konuşmaların ardından etkinlik çeşitli aktivitelerle devam etti.

26 Kasım 2018 Pazartesi
2015 - 2018 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi