ERÜ Çocuk Hastanesi’nde 23 Nisan Coşkusu

ERÜ Çocuk Hastanesi’nde 23 Nisan Coşkusu

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mustafa Eraslan- Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenlendi.

Final Okullarının sponsorluğunda Çocuk Hastanesi tarafından düzenlenen etkinlik mehter takımının konseri ile başladı.

Daha sonra etkinliğin açılış konuşmasını yapan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mustafa Eraslan- Fevzi Mercan Çocuk Hastanesi Müdür Yardımcısı Necla Güngör Camuscu, çocukların geleceğin teminatı olduğunu söyledi.

Camuscu, “Her yıl 23 Nisan tarihlerinde hastanemizde yatan hasta çocuklar için bu tür eğlenceli etkinlikler düzenliyoruz. Çünkü çocuklar geleceğimizin teminatı. Onları mutlu görmek de bizim için çok önemli. Böyle önemli bir etkinliğe destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Final Okulu öğrencileri, şiir okudu, halk oyunları gösterisi yaptı.

Etkinlik çocuklara hediye dağıtımının ardından son buldu.

Video için tıklayınız
21 Nisan 2017 Cuma