ERÜ Eczacılık Fakültesi “Kanser Önleme ve Terapi için Doğal Ürünler” Kongresi Düzenledi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından “2. Kanser Önleme ve Terapi için Doğal Ürünler “Kongresi düzenlendi.

Turizm Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Narin ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Kongre hakkında bilgiler veren Eczacılık Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mukerrem Betül Yerer Aycan, amaçlarının uluslararası işbirlikleri için bilimsel bir platform oluşturmak olduğunu belirtti.

Aycan, “İkincisini düzenlediğimiz uluslararası kongremizi doğa bileşiklerinin kullanımı üzerine gerçekleşiyoruz. Kongremizde başta İtalya ve Güney Kore olmak üzere, birçok ülkeden misafirlerimizi ağırlamaktayız. 4 gün sürecek kongrede kanserle mücadelede bitkisel ürünlerin doğru kullanımı ile ilgili birçok bilgi paylaşılacak” dedi.

Kongrede Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, konuşmacılara teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Kongrenin ilk gününde davetliler onuruna da bir de kokteyl verildi.

Turizm Fakültesi’nde düzenlenen kokteyle katılan Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, kongreye katılan davetlilerle sohbet etti.

Video için tıklayınız

09 Kasım 2017 Perşembe