ERÜ Hastaneleri’nde “Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü” Kutlandı

ERÜ Hastaneleri’nde “Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü” Kutlandı

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri’nde “13 Aralık Anestezi Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü” kutlandı.

Özel gün dolayısıyla hastaneler yönetimi tarafından ameliyathanelerde görev yapan anestezi teknisyenleri ve teknikerleri ziyaret edildi.

ERÜ Tıp Fakültesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru, anestezi teknisyen ve teknikerleri adına anestezi başteknisyeni Nermin Aras’a çiçek takdiminde bulundu. Hastane yöneticileri tarafından anestezi teknisyenleri ve teknikerlerinin günleri tebrik edildi.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalında gerçekleştirilen etkinlikte, Başhekim Prof. Dr. Kudret Doğru, anestezi teknisyenliği ve teknikerliği mesleğinin önemine dikkat çekti.

Son dönemlerde anestezi mesleği alanında açık olduğunu ve anesteziyoloji teknikerliği bölümünü bitiren mezunlara ihtiyaç duyulduğunu belirten Başhekim Doğru, “Anestezi uzmanı olarak, anestezi teknisyen ve teknikeri arkadaşların her zaman yanlarındayım ve gereken desteği her zaman için sağlamaya hazırım” dedi.

İkramın ardından etkinlik son buldu.

14 Aralık 2017 Perşembe