ERÜ Hastaneleri’nde “Mukopolisakkaridoz Hastalarına Multidisipliner Bakış” Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi tarafından “Mukopolisakkaridoz (MPS) Hastalarına Multidisipliner Bakış” konulu toplantı gerçekleştirildi.

Başhekimlik Toplantı Salonu’nda düzenlenen etkinliğe çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinlikte, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Kendirci, “Mukopolisakkaridozlara Genel Bakış”, Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, “MPS Hastalarında Anestezi Yöntemi”, Prof. Dr. İbrahim Ketenci, “MPS Hastalarında Otorinolaringolojik Yaklaşım ve Sorunlar”, Prof. Dr. Mithat Öner ise  “MPS Hastalarında Ortopedik Yaklaşım ve Sorunlar” konularında bilgiler verdi.

29 Ocak 2019 Salı
09 Ağu CumaKamuoyu Duyurusu