ERÜ Hastaneleri’nde “Pulmoner Rehabilitasyon Haftası” Etkinliği

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı ve Türk Toraks Derneği tarafından, Göğüs Hastalığı Polikliniği’nde “Pulmoner Rehabilitasyon Haftası” etkinliği düzenlendi. Etkinlik çerçevesinde KOAH hastalarına solunum egzersizi yaptırıldı.

ERÜ Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İnci Gülmez, etkinlik ile ilgili açıklamasında, 10-16 Mart 2019 tarihlerinin Pulmoner Rehabilitasyon Haftası olarak belirlendiğini ve sloganın “Nefes Al, Hareket Et, Yaşadığını Fark Et” olduğunu söyledi.

Prof. Dr. İnci Gülmez’in açıklamasının ardından KOAH hastalarına solunum egzersizi yaptırıldı.

ERÜ Hastaneleri’nde “Pulmoner Rehabilitasyon Haftası” Etkinliği ERÜ Hastaneleri’nde “Pulmoner Rehabilitasyon Haftası” Etkinliği
11 Mart 2019 Pazartesi