×
×
HABERLER
ERÜ Hastaneleri’nde V. Erciyes Ortopedi Canlı Cerrahi Günleri Toplantısı Düzenlendi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
ERÜ Hastaneleri’nde V. Erciyes Ortopedi Canlı Cerrahi Günleri Toplantısı Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri’nde Ortopedi ve Travmatoloji AD. tarafından 22 Şubat 2020 tarihinde, V. Erciyes Ortopedi Canlı Cerrahi Günleri toplantısında “Ayak ve Ayak Bileği Canlı Cerrahi” eğitimi verildi.   

Gevher Nesibe Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitime, Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Güney, Ortopedi ve Travmatoloji AD. Başkanı Prof. Dr. Mahmut Argün, Doç. Dr. İbrahim Karaman, Dr. Öğretim Üyesi Erdal Uzun, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ürgüden, Kayseri Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fırat Ozan ile ortopedi ve travmatoloji uzmanları katıldı. 

V. Erciyes Ortopedi Canlı Cerrahi Günleri toplantısında “Ayak ve Ayak Bileği Canlı Cerrahi” eğitiminin açılış konuşmaları, ERÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji AD. Başkanı Prof. Dr. Mahmut Argün tarafından yapıldı. I. Oturumda “Talar Osteokondral Defekt-Osteokondral Otogreft Transferi (Mazaikplasti)” için Vaka/Canlı Cerrahi oturumu Moderatörlüğü Prof. Dr. Ahmet Güney tarafından yürütülürken, cerrahi ekipte Prof. Dr. Mustafa Ürgüden cerrahi işlemi gerçekleştirdi. II. Oturumda, Halluks Valgus-Kemik ve Yumuşak Doku Prosedürü” ile ilgili eğitime Prof. Dr. Mahmut Argün Moderatörlük yaparken, cerrahi ekipte Prof. Dr. Mustafa Ürgüden yer aldı. III. Oturumda ise “Arka Ayak Bileği Artroskopisi” eğitimine Moderatör Doç. Dr. Fırat Ozan başkanlık ederken, Prof. Dr. Mustafa Ürgüden tarafından canlı cerrahi gerçekleştirildi. 

Toplantıda, ayak ve ayak bileğinde karşılaşılan problemler anlatılarak, canlı cerrahi uygulaması ile eğitime devam edildi. Eğitim sonunda ortopedi ve travmatoloji uzmanlarına katılım belgesi verildi.


24 Şubat 2020 Pazartesi
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER