ERÜ Hastanelerinde “6 Haziran Dünya Diyetisyenler Günü” Etkinliği Düzenlendi

ERÜ Hastanelerinde “6 Haziran Dünya Diyetisyenler Günü” Etkinliği Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi Hastanelerinde “6 Haziran Dünya Diyetisyenler Günü” etkinliği düzenlendi.

Gevher Nesibe Hastanesi diyet bölümünde düzenlenen etkinliğe, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çalış, Hastane Müdürü Mustafa Doğan, Başhemşire Aysel Uğur, Hastane Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Yenisu ve Başhemşire Yardımcısı Arzu Asiye Demirkol İpiçürük ile diyetisyenler katıldı.

Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Çalış, etkinlikte yaptığı konuşmasında, “Topluma sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazandırılmasında büyük rol oynayan, hastalarımızın ve personelimizin uygun beslenmesi için plan ve programlar üreten diyetisyenlerimizi yürekten kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Başhekim Yardımcısı Çalış, Başdiyetisyen Yalçın Mirza’ya çiçek takdim etti.

07 Haziran 2018 Perşembe