ERÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde Akademik Başarı Gösteren Öğretim Elemanları Ödüllendirildi

Erciyes Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği kapsamında 2016 yılında teşvik ödeneği alan 16 akademisyene, törenle plaket ve başarı belgesi verildi.

Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen plaket törenine; Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker YILMAZ, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hamdi ERCAN, Uçak Elektrik-Elektronik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar ÇİVİCİOĞLU BEŞDOK, Uçak Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Tuğrul OKTAY, Pilotaj Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Adem KARCI ve çok sayıda akademisyen katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker YILMAZ, Akademik Teşvik Ödeneği hakkında bilgi vererek, teşvik alan akademisyenleri kutladı.

Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği konusunda bilgi veren Dekan YILMAZ, “Geçen seneye göre akademik teşvik alan öğretim elemanı sayımız 7’den 16’ya yükselerek çok fazla artış göstermiştir. Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi olarak önümüzdeki yıllarda teşvik alacak olan öğretim elemanı sayımız daha da artacaktır. Akademik Teşvik Ödeneği alan tüm öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor ve kutluyorum” dedi.

Daha sonra Dekan YILMAZ, Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği kapsamında 2016 yılında teşvik ödeneği alan 16 akademisyene törenle plaket ve başarı belgelerini verdi.

Tören kokteylin ardından sona erdi.

17 Ekim 2017 Salı