AKADEMİK BAŞARILAR
ERÜ Öğretim Elemanları ve Öğrencilerinin TUBİTAK Başarısı

ERÜ Öğretim Elemanları ve Öğrencilerinin TUBİTAK Başarısı

TÜBİTAK 4005-Bilim ve Toplum Yenilikçi Eğitim Uygulamaları kapsamında Astronomi ve Uzay Bilimleri Gözlemevi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü'nün destekleriyle öğretim üyeleri Prof.Dr. İbrahim KÜÇÜK, Yrd.Doç.Dr. Hasan AK, Yrd.Doç.Dr. İnci AKKAYA ORALHAN, Yrd.Doç.Dr. Nurten FİLİZ AK ve Araş.Gör.Dr. Mustafa Kürşad YILDIZ'ın uzman, Astronomi ve Uzay Bilimleri Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans öğrencileri Recep BALBAY, Damla ERAKUMAN ve Ömür SAYILI'nın rehber olarak görev aldığı Kayseri Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi'nden Öğretmen Mehmet YÜKSEKSÖYLEMEZ'in yürütücüsü olduğu "Bilim ve Sanat Merkezleri Fizik Öğretmenleri Astronomi Eğitimi ve Uygulamaları" başlıklı, 117B284 No'lu TÜBİTAK projesi kabul edilmiştir.
Öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Rektörlük

30 Mayıs 2017 Salı