AKADEMİK BAŞARILAR
Eczacılık Fakültemiz Öğretim Üyesi Baldemir, 7. Arge Proje Pazarı’nda İkincilik Ödülü Aldı

Eczacılık Fakültemiz Farmasötik Botanik Anabilim Dalı öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ayşe Baldemir 11 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Dış Ticaret Merkezi’nde gerçekleşen 7. Arge Proje Pazarında “Reyhan (Ocimum basilicum) Bitkisinden Yüksek Antimikrobial Etkili Hava Filtresi Üretimi: Elektroeğirme Yöntemi ile Nanomalzeme Sentezi ve Uçucu Yağ Kombinasyonu” başlıklı çalışması ile “Kozmetik, Sabun ve Temizlik Ürünleri” kategorisinde ikincilik ödülü aldı.

Proje Ekibinde: Yrd. Doç. Dr. Nilay Ildız, Doç. Dr. İsmail Öçsoy, Yrd. Doç. Dr. Vedat Yılmaz yer aldı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Rektörlük

17 Kasım 2017 Cuma