Edebiyat Fakültesi Japon Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde Mezuniyet Coşkusu

Edebiyat Fakültemiz Japon Dili ve Edebiyatı Bölümü, 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi mezunlarını verdi. Program kapsamında 19 öğrenci mezun oldu.

Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine; Edebiyat Fakültesi Japon Dili ve Edebiyatı Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Volkan Erdemir’in yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aile katıldı.

Mezuniyet töreninde Japon Dili ve Edebiyatı Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Volkan Erdemir’in konuşmasının ardından, mezun öğrencilere diplomaları verildi.

25 Nisan 2019 Perşembe