AKADEMİK BAŞARILAR
Edebiyet Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İnbaşı’ya Ödül

Edebiyet Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İnbaşı’ya Ödül
 12-17 Ekim 2017 tarihleri arasında Ukrayna’nın Kiev şehrinde Taras Shevchenko National University Of Kyiv’de profesörlük jürisine katılan Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet İnbaşı'ya aynı üniversitenin Tarih Fakültesinde lisansüstü öğrencilere Türkiye-Ukrayna ilişkileri konusunda dersler verdi.

16-17 Ekim 2017’de Kamyanets’-Podilskiy İvan Ohiyenko Üniversitesi’nde “The Ottoman Empire, Ukraine and Crimes in Eastern European Geopolitics” adlı sempozyumda “Invited Spiker” olarak “Khotın Sanjak From Strategical Perspective” adlı bildiriyi sundu.

Kamyanets’-Podilskiy İvan Ohiyenko Ulusal Üniversitesi senatosu tarafından Prof. Dr. Mehmet İnbaşı’ya hazırlamış olduğu ‘Ukrayna’da Osmanlılar’ adlı kitabı ile Ukrayna-Türkiye ilişkilerinin gelişmesine önemli katkılar sağladığı için, bilimsel ödüle layık görüldü. Öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
30 Ekim 2017 Pazartesi
DİĞER AKADEMİK BAŞARILAR