×
×
HABERLER
Eğitim Fakültemiz 14. Dönem Mezunlarını Verdi
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Eğitim Fakültemiz 14. Dönem Mezunlarını Verdi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı 14. dönem mezunlarını verdi. Program kapsamında 567 öğrenci mezun oldu.

Kadir Has Spor Salonu’nda düzenlenen mezuniyet törenine; Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin’in yanı sıra çok sayıda akademisyen, öğrenci ve aile katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından törenin açılış konuşmasını yapan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Şahin, fakülteleri hakkında bilgiler verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç ise konuşmasında, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recai Kılıç, “Eğitim ciddi bir iştir. Sorumluluk ister. Çalışma, beceri ve sabır gerektirir. Bazen meyvesini hemen alamayabilirsiniz ama eğitime verdiğiniz önemin kazancını uzun dönemde mutlaka görürsünüz. Sizler, burada değerli hocalarınızdan aldığınız bilgi birikimi ile insanlara hizmet edeceksiniz. Okul dönemindeki kazandığınız bilgi birikiminizi eğitim kurumlarında öğrencilere aktaracaksınız. Bunu yaparken size ufak bazı tavsiyelerim olacak. Eğitimcilik mesleği kutsal bir meslektir. Öğrettiğiniz her bilginin ve her becerinin ayrı bir değeri vardır. Sizler geleceğin eğitimcileri işinizi ne kadar benimser, ne kadar özen gösterir ve ne kadar değer verirseniz. O derece mesleğinizi icra etmiş olursunuz. Çünkü eğitimcilik mesleği sevilmeden, gönül verilmeden yapılacak bir meslek değildir. Siz eğitimcilik mesleğine ne kadar gönül verirseniz, meyvesi ve getirisi o kadar tatlı olur. Doğruluktan, dürüstlükten, çalışmaktan, üretmekten hiçbir zaman bıkmayın. Mesleğe başlarken size verilecek eğitim meşalesini hep yükseklerde tutmaya çalışın. Biz hocalarınız olarak sizlere güveniyoruz. Sizler de size verilen bu güvenle çok çalışacak ve ülkenize çok hizmet edeceksiniz” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Çalış da konuşmasında mezun öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından 2018-2019 eğitim-öğretim yılı dönem birincisi Şeyma Çatalkaya, mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdimi ve mezun öğrenciye diplomalarının verilmesinin ardından mezuniyet töreni sona erdi.


19 Haziran 2019 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER HABERLER