Eğitim Fakültemizde “İngiliz Dili Öğretmen Eğitiminde Yansıtıcı Uygulamalar” Konulu Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü tarafından İngilizce Öğretmenliği Seminer Günleri (ELT Seminar Days) kapsamında, “İngiliz Dili Öğretmen Eğitiminde Yansıtıcı Uygulamalar” konulu seminer ve atölye çalışması düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Etkinlikte, Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü Başkanı ve İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Kızıldağ, bölüm öğrencilerine yansıtıcı uygulamalar ve bunların İngilizce öğretmen eğitiminde nasıl kullanılabileceği hakkında bilgiler verdi.

Etkinlik, Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Arak’ın, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Kızıldağ’a teşekkür belgesi takdiminin ardından sona erdi.

13 Aralık 2019 Cuma