Endonezyalı Öğrenciler Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Karamehmet Yıldız’ı Ziyaret Etti

Üniversitemizde öğrenim gören Endonezyalı öğrenciler topluluğu üyeleri Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Karamehmet Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Endonezyalı öğrenciler, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Endonezya Kültür Günü’ne verdikleri katkılardan dolayı Prof. Dr. Yıldız’a teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Karamehmet Yıldız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin sosyal faaliyetlerinin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

Ziyaret sonunda ise Endonezyalı Öğrenciler Topluluğu Başkanı Abdul Malik Ali, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Karamehmet Yıldız’a, bambu ağacından yapılan Endonezya milli halk çalgısı olan “Anglung” hediye etti.

06 Nisan 2018 Cuma