Rektörlük 'ten Haberler
Endonezyalı Öğrencilerden Rektörümüze Teşekkür Ziyareti

Endonezyalı Öğrenciler Topluluğu Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a, “5. Endonezya Kültür Günü” etkinliğine verdiği katkılardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Endonezyalı Öğrenciler Topluluğu Başkanı Zia Khawari Hudaya ve topluluk üyeleri, çalışmaları hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a bilgiler verdi.

Ziyaretin sonunda Endonezyalı Öğrenciler Topluluğu Başkanı Zia Khawari Hudaya, “5. Endonezya Kültür Günü” etkinliğine verdiği katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a, plaket takdim etti.

27 Mart 2019 Çarşamba
Rektörlük Duyuruları