REKTÖRLÜK HABERLERİ
Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu Öğrencilerinden Rektörümüze Ziyaret

Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri, Takım Koçları Erciyes Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisi Muhammet İkitepe ve Öğretmenleri Okan Coşkun’la birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Rektörümüz Çalış’a, Gençlik ve Spor Bakanlığının Kod Adı 2023 projesi kapsamında tasarladıkları ve Kayseri’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde sergiledikleri çizgi izleyen robot araçlar hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Çalış ise öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti ve öğrencilere deri çanta hediye etti.

22 Mayıs 2019 Çarşamba
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ