Erciyes Üniversitesi’nde “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Konseri
Erciyes Üniversitesi Oda Orkestrası tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” konulu konser verildi.

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Konser Salon’unda düzenlenen etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurdan Karasu Gökçe, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oya Levendoğlu Öner’in yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Sahne çalışmasını İsmayıl Hüseynov’ün yaptığı, Cavid Asadov’un yönettiği ve Cavid Asadov, Ümran Ezgi Güleken, Kıvanç Aycan, Gül Fahriye Evren, Cengiz Kılıç ve Fikret Çınar’ın ise solistliğini yaptığı Oda Orkestrası katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oya Levendoğlu, müzik dinletisinin ardından, Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Prof. Dr. Levendoğlu, “Tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutluyorum. Bu anlamlı günde bizden desteklerini esirgemeyen Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” dedi.

Video için tıklayınız
09 Mart 2017 Perşembe