Erciyes Üniversitesi’nden “24 Kasım Öğretmenler Günü” İçin Özel Spot

Kayseri’de Vali, Üniversite Rektörleri ve İl Milli Eğitim Müdürü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için kamera karşısına geçti. Erciyes Üniversitesi’nde öğretmenler günü için hazırlanan özel spotta, protokol, bu anlamlı günlerinde öğretmenleri tebrik etti.

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Kampüs TV stüdyolarında hazırlanan “24 Kasım Öğretmenler Günü” özel spotuna, Vali Şehmus Günaydın, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ile İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci katıldı.

1 dakika 20 saniyelik özel spot görüntüde, Vali, Üniversite Rektörleri ve İl Milli Eğitim Müdürü, eğitim ve öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekti.

Vali Şehmus Günaydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü özel spotunda, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler, Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacaktır” sözünü hatırlatarak,  tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı ve ayrıca şehit öğretmenlere ise Allah’tan rahmet diledi.

Tüm Öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü” kutlu olsun…

Spot İçin Tıklayınız
24 Kasım 2018 Cumartesi