Erciyes Üniversitesi Avrupa Üniversite Vakfı’na (The European University Foundation) Üye Oldu

Avrupa Üniversite Vakfı (EUF), Avrupa Yükseköğretim alanının modernizasyonunu hızlandırmayı amaçlamaktadır. Eylemlerini 5 temel üzerine inşa eden vakıf, yükseköğretimde çeşitlilik ve sosyal adaleti desteklemektedir. Üyeleri akademik mükemmeliyet kültürünü paylaşan devlet üniversitelerinden oluşan EUF, 10 yılı aşkın bir süredir yüksek kaliteli öğrenci hareketliliği ve güçlü bir Avrupa Yükseköğretim Alanını teşvik eden Avrupa politikalarını oluşturmanın ön saflarında yer almış bulunmaktadır. Üniversitemizin EUF’a başvurusu İcra Kurulu tarafından oybirliğiyle onaylamış ve üniversitemiz, öğrenci ve akademisyen hareketliliğini artırma yanında güçlü, modern ve rekabetçi Avrupa Yüksek Öğretim alanı oluşturmaya yönelik işbirliği alanlarını genişletmiştir. EUF ile ilgili ayrıntılı bilgiye kurum web sitesi (https://uni-foundation.eu/) aracılığıyla ulaşılabilmekte olup, kurumun Üniversitemiz ana irtibat temsilcisi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan AYDIN olarak belirlenmiştir.

10 Haziran 2020 Çarşamba