AKADEMİK BAŞARILAR
Erciyes Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Ülkemizde Eczacılıkta Uzmanlık Eğitimi Verecek 8 Fakülteden Birisi Olmuştur

Üniversitemiz Eczacılık Fakültesi ve Tıp Fakültesi işbirliği ile hazırlanan protokol ve özverili çalışmalar sonucunda, Klinik Eczacılık Uzmanlık Eğitimi Program Yetkinliği’ne hak kazanmış olup, 2017 EUS sınavı için Üniversitemize 2 kontenjan verilmiştir.

Başta Rektörümüz Prof. Dr. Muhammet GÜVEN olmak üzere Tıp Fakültesi ve Eczacılık Fakültesi Dekanları, Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi, Tıp ve Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyeleri ve emeği geçenlere teşekkür eder, Programın Üniversitemiz ve ülkemiz Sağlık Hizmetlerinin Kalite Yönetimi süreçlerine olumlu katkılar sağlamasını temenni ederiz.

Rektörlük

18 Temmuz 2017 Salı