Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Önemli Başarısı

Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Önemli Başarısı
Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, akademisyenleri ve öğrencileriyle 3. Büyük Efes Sanat Günleri’nde temsil edildi.

Swiss Otel Büyük Efes İzmir’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen Büyük Efes Sanat Günleri, pek çok galeri, inisiyatif ve kuruluşlarla sanatçılara, eserlere, panel ve söyleşilere ev sahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri de eserlerini sergileyerek fakültemizi temsil etmek üzere davet edildi. İzmir’den ve pek çok farklı şehirden galerilerin, koleksiyonerlerin, sanat izleyicilerinin ziyaret ettiği ve yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, davet edilen tek üniversite olarak fakültemizin tanıtımı yapıldı. Sanatın ustalarının ve yeni yetişen öğrencilerin bir arada eserlerini izleyiciye sunma fırsatı bulduğu Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi standımız, eser seçkisiyle tüm galeriler, izleyiciler ve koleksiyonerler arasında akademik ağırlık ve sanatsal bakış açısı ile düzenlenmiş galeri olarak yoğun ilgi gördü.

Etkinlikte Eserleriyle Yer Alan Sanatçı-Akademisyen-Öğrenciler
Prof. Nurdan Karasu Gökçe
Öğr. Elm. Mahmut Karatoprak
Yrd. Doç. Nizam Orçun Önal