Erciyes Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Öğretim Elemanları Ölçme ve Değerlendirme Eğitimleri Yapıldı

1.Gün ERÜ Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Pınarbaşı Suna Yalçın Meslek Yüksekokulu, Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu, Tomarza Mustafa Akıncıoğlu Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarının ölçme ve değerlendirme eğitimi ön değerlendirme toplantısı, Mentör Arş. Gör. Dr. Gürkan Tabak’ın katılımı ile 06.01.2018 saat 09:00’da ERÜ Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlendi.

2. Gün eğitimleri ise 7 Şubat 2018 tarihinde saat 09:00-17:30’da Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda tamamlandı.

09 Şubat 2018 Cuma