Fen Fakültemizde “Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi

Üniversitemiz Fen Fakültesi Kimya Bölümü tarafından “Önlük Giyme Töreni” düzenlendi. Tören kapsamında 37 öğrenciye önlük giydirildi.

Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Fen Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emin Sarıpınar, bölüm hakkında bilgiler verdi.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Öztürk de konuşmasında ilk defa düzenlenen önlük giyme töreninin geleneksel hale geleceğini söyledi.

Konuşmaların ardından etkinlik, öğrencilere öğretim üyeleri tarafından önlüklerin giydirilmesi ile sona erdi.

Fen Fakültemizde “Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi Fen Fakültemizde “Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi Fen Fakültemizde “Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi Fen Fakültemizde “Önlük Giyme Töreni” Düzenlendi
18 Ekim 2019 Cuma