×
×
REKTÖRLÜK HABERLERİ
Fen Ve Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Basılan Kitaplarını Rektörümüze Takdim Ettiler
HIZLI ERİŞİM

HABERLER
Fen Ve Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Basılan Kitaplarını Rektörümüze Takdim Ettiler

Üniversitemiz Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (TAUM) Müdürü ve Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Soylak ile Nanoteknoloji Araştırma Merkezi (ERNAM) ile TAUM Müdür Yardımcısı Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Yılmaz Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı ziyaret ederek, “New Generation Green Solvents for Separation and Preconcentration of Organic and Inorganic Species” başlıklı kitaplarını takdim ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Mustafa Soylak ve Doç. Dr. Erkan Yılmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış da ziyarette yaptığı konuşmasında akademisyenlerimizi tebrik ederek, bundan sonraki çalışmalarında önemli projeler beklediklerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Prof. Dr. Mustafa Soylak ve Doç. Dr. Erkan Yılmaz, saygın bir basım evi olan Elsevıer tarafından basılan “New Generation Green Solvents for Separation and Preconcentration of Organic and Inorganic Species” başlıklı kitaplarının bir nüshasını Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış’a takdim ettiler.


21 Temmuz 2020 Salı
Toplam 0 görüntüleme
DİĞER REKTÖRLÜK HABERLERİ