GenKÖK ve Enerji Dönüşümleri Araştırma ve Uygulama Merkezlerinde Yürütülen Projelerde Görev Alan Öğrencilere TÜBİTAK-STAR Bursu
Genkök’te yürütülen; Prof. Dr Yusuf ÖZKUL, Prof. Dr. İlhami ÇELİK, Prof. Dr. Ayşegül ULU KILIÇ, Doç. Dr. Gökçen DİNÇ ve  GENKÖK GMP ekibinin yer aldığı, “COVİD-19 PNÖMONİSİ GELİŞEN HASTALARDA MEZENKİMAL KÖK HÜCRE TEDAVİSİNİN KLİNİK ETKİNLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI“ başlıklı projede görev alan 8 yüksek lisan 1 doktora öğrencisi ile Enerji Dönüşümleri Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek “YERLİ SOLUNUM CİHAZININ VALF ATASARIMI” projesinde, Prof. Dr. M. Serdar GENÇ’in danışmanlığında görev alan 2 yüksek lisans ve 2 lisans öğrencisi TÜBİTAK tarafından COVID-19’un teşhis ve tedavisine yönelik projelerde görev alacak araştırmacılara teşvik ve destek amacıyla başlattığı Stajyer Araştırmacı Burs Programı’ndan (STAR) burs almaya hak kazanmışlardır.
11 Mayıs 2020 Pazartesi
11 Haz PerşembePatent Store Açıldı!
2015 - 2020 © ERÜ Web İçerik Yönetim Sistemi