Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üniversitemizde Öğrenciler İle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üniversitemizde “Gençlik Buluşması” etkinliğinde öğrenciler ile bir araya geldi.

Sabancı Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çalış ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmasında bakanlık faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilerin görüşlerini önemsediklerini belirten Bakan Kasapoğlu, “Biz gittiğimiz her yerde genç arkadaşlarımızla beraber olmak için programımızı o şekilde ayarlıyoruz. Çünkü sizler bizim varlığımızsınız, geleceğimizsiniz ve yarınlarımızsınız. Sadece bizim değil, insanlığın umudusunuz. Ülkemizin gençleri ile iftihar ediyoruz.  Dolayısıyla sizlerle beraber olmak, sizleri dinlemek sizlerin görüşlerinden istifade etmek bizim en önemli güç kaynaklarımızdan birisidir.” dedi.

Etkinlik, soru-cevabın ardından sona erdi.

Video için tıklayınız

10 Mart 2020 Salı