AKADEMİK BAŞARILAR
Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanlarına Birincilik Ödülü

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanlarına Birincilik Ödülü
28 Mart – 01 Nisan 2017 tarihlerinde Moskova’da yapılan Uluslararası “21. Musica Classica” Yarışmasında Üniversitemiz adına yarışan Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarımız Doç. Gülnara JOROBEKOVA ve Öğr. Gör. Nargiz EMİNOVA piyano düet kategorisinde üniversitemize BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ kazandırdılar.

Gulnara JOROBEKOVA ve Nargiz EMİNOVA piyano düet tekniği ile D. Milhaud’un Scaramoush, Kara Karayev’in 7 Güzel Balesinden vals ve A. Piyazzolla’nın Libertango adlı eserlerini seslendirdiler. Asya, Avrupa ve Uzakdoğu Ülkelerinden yarışmacıların katılımıyla gerçekleşen organizasyon Moskova yakınlarında yer alan ve Klasik Müzik alanında birçok bestecinin yetişmiş olduğu tarihi Ruza kentinde gerçekleştirildi.

Öğretim elemanlarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Rektörlük

04 Nisan 2017 Salı