Hayırsever Desteği İle Hematoloji Kliniği Tefriş Edilecek

Hayırsever Desteği İle Hematoloji Kliniği Tefriş Edilecek

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerine hayırsever desteği devam ediyor.

Mehmet Kemal Dedeman Hematoloji-Onkoloji Hastanesi Hematoloji Kliniğinin tefrişatı,  Hayırsever Erhan Kaya tarafından yapılacak.

Hastaneler Başhekimliğinde düzenlenen törene Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Cevat Yazıcı, Doç Dr. İsmail Koçyiğit, İç Hastalıkları AD. Başkanı ve Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Eser,Hayırsever Erhan Kaya ve kardeşi katıldı.

Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Cevat Yazıcı, “Hayırseverimizin yapmış olduğu katkı ile hasta ve refakatçilerimiz daha konforlu sağlık hizmeti alacaklardır.” dedi. Hayırsever Erhan Kaya da, Erciyes Üniversitesi Hastanelerine imkânları doğrultusunda katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Cevat Yazıcı, nakdi yardımda bulanan Hayırsever Erhan Kaya’ya teşekküretti ve Hayırseverdiğer kardeşe çiçek takdiminde bulundu. İç Hastalıkları AD. Başkanı ve Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Eser’de Hayırsever Erhan Kaya’ya plaket takdim etti.

26 Ağustos 2019 Pazartesi